Jak to funguje?

Můžu si to také objednat?

Objednat si může každý. Ať již plánujete rodinnou oslavu, nebo firemní akci... grilovaným masem málo kdo pohrdne :-)

Jak to vlastně probíhá?

Zavoláte nám, nebo zašlete email a domluvíme se na vhodném termínu akce. To jest nejdůležitější pro Vaši spokojenost.

Domluvíme se na výběru masa, grilu a dalších možností, jako je obsluha, rychlé nádobí (papírové či plastové tácky), pochutiny, pečivo atd.

Dále bude následovat objednání, včetně vyplnění smlouvy o nájmu grilovacího zařízení a doručení potvrzené této jakýmkoliv možným způsobem zpět k nám do zeleného šanonu -:)

-to jest důležitou věcí pro spokojenost na obou stranách.

V den grilování Vám zavoláme pro Váš klid, a vyrazíme s grilem, nebo Vy vyrazíte pro gril a další vybavení.

Vy si jen připravíte vratnou kauci na grilovací zařízení, která je předem stanovená ve smlouvě a je pro nás alespoň minimální zárukou v pořádku navrácení našeho grilu.

V případě půjčení grilovacího zařízení bez obsluhy, bude odpovědná osoba proškolena o obsluze zařízení a o základech grilování.

Po té si POCHUTNÁTE.

Zařízení vyčistíte dle podmínek smlouvy a vrátíte jej nám. Pokud bude zařízení v pořádku, bude Vám ihned navrácena kauce a dostanete vyúčtování za celou akci dle smlouvy o nájmu a Vaší objednávky.  

Nemohu se rozhodnout mezi grilováním selete a kýty. Můžete mi prosím poradit, co pro mě bude lepší?

V tomto případě se jedná o velice individuální věc.

Grilování selátka, nebo prasátka vypadá dobře a člověk si pochutná na více druzích masa.

Však ze své zkušenosti raději doporučuji grilování kýt a to z jednoho prostého důvodu - kýta má jen ¨jednu kost¨ a málo odpadu, tudíž její grilování je efektivnější a celá kýta je libová. Odpadají tudíž dohady, kdo sní kůži a prorostlejší maso.

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.